Foto (1).jpg Foto (3).jpg Foto (9).JPG Foto (13).JPG Foto (18).JPG

Frame Office

Klant: Frame Office

Categorie: Lichtreclame

Subcategorie: Doosletters

Binnenkort gaat Frame Offices het nieuwe pand aan de N11 nabij Alphen in gebruik nemen. In de eerste fase zijn wij begonnen met het maken van voorstellen en aan de hand hiervan zijn wijzigingen naar wens doorgevoerd. Tenslotte zijn we tot definitieve ontwerpen gekomen die gerealiseerd konden worden.

In totaal zijn er twee lichtreclames op het pand gemonteerd. Rijdt u het pand tegemoet vanuit Leiden of Alphen? Dit maakt niet uit, want vanaf beide kanten is het pand vindbaar. De verlichte logo’s en letters zorgen dat het pand van Frame Offices herkenbaar is, zowel overdag als s’nachts.

Daarnaast is het logo van Frame Offices op de ramen aangebracht. De zijde aan de N11 heeft raambelettering gekregen en de parkeerplaats zijde. Dit is gerealiseerd met behulp van hoogwaardige vinyl folie.

Bij de ingang van de parkeergarage stond een zuil van de vorige pand eigenaar. Deze zuil is uitgegraven en afgevoerd. In plaats hiervan is een verlichte zuil geproduceerd en geplaatst. De entree van Frame Offices kan nu niet meer missen. De zuil geeft duidelijk aan waar de ingang is en ook nog eens 24 uur per dag goed zichtbaar.

Tot slot zijn er nog vier vlaggenmasten geplaatst. Oude bestaande vlaggenmasten zijn gedemonteerd en afgevoerd. Hiervoor in de plaats zijn nieuwe vlaggenmasten geplaatst met hijsbare banierhouder systemen. Uiteraard zijn er ook banieren meegeleverd en bij oplevering in de vlaggenmast gehesen. Frame Offices is klaar voor de nieuwe uitdaging in dit prachtige en herkenbare pand.