Teurlings

Begin 2016 zijn wij benaderd door Patisserie Teurlings met de vraag om de nieuwe huisstijl in diverse exterieure uitingen door te voeren.  Het project omvatte een nauwkeurige afstemming op zowel het gebied van ontwerp tot en met de algehele (de)montage. In samenspraak en na goedkeuring zijn alle uitingen opgemaakt, geproduceerd en uiteindelijk naar wens gerealiseerd.

Op locatie zijn alle bestaande exterieure uitingen gedemonteerd en verwijderd. Hierbij moet u denken aan de gevelbeplating, gevelborden en raambelettering. Om de nieuwe gevelbeplating te realiseren is een speciale constructie geproduceerd. Deze constructie is met behulp van een inwendig kokerframe op locatie tegen de luifel en palen aan gemonteerd. Uiteindelijk is de beplating met full colour prints hierop verlijmd. Een totale lengte van 33 meter.

Direct tegen de bestaande luifel zijn twee aluminium doosvormen gemonteerd. In contour gefabriceerd en gespoten in zwarte kleur conform de huisstijl. De voorzijdes van de doosvormen zijn voorzien van opaal acrylaat met lichtdoorlatende folie. De combinatie met hoogwaardige LED-verlichting geeft een geweldige uitstraling in het donker. Verdeeld onder de luifel zijn nog eens vier, kleinere, lichtbakken gemonteerd.

In totaal zijn ruim dertig ramen voorzien van raambelettering. Zowel aan de voor- als achterzijde van het pand is met behulp van full colour prints het ontwerp gerealiseerd. Tot slot zijn er nog twee gevelborden aan de achterzijde van het pand gemonteerd. Hierop is het logo en een tekst te lezen, waardoor direct herkenbaar is dat Patisserie Teurlings hier gevestigd is.

Wij wensen Patisserie Teurlings allereerst heel veel succes met de zaak en plezier van de nieuwe uitstraling! 

Gerelateerde producten